perjantai 4. tammikuuta 2013

Ei se voi sattua, jos vertakaan ei vuoda.

Sä pystyt siihen, sä onnistut, se sattuu vain hetken, eikä sitä kipua edes huomaa.

Tumblr_mg2po1onbr1rnyewuo1_500_large

Mä en jätä sua yksin, mä autan sua, tiedän sun pärjäävän. Vain yksi omena, ja sä oot jo lihava, palannut takaisin entiseen. Mä kiellän sua, satutan sua, lopeta, lopeta, älä syö.

Anorexia_nervousa_large

Sä näytät niin kauniilta, kun vaan vähän näet vaivaa. Ei enää ikinä liian pieniä vaatekokoja, mieti sitä. Motivoi ittes. Muista, suu kiinni, et syö, sido kädet selän taakse. Nuku, nuku pikkuinen, tää painajainen kestää vaan hetken.

Tumblr_mg0a517inu1s2poj9o1_400_large

Sä haluat näyttää tuolta, etkö haluakkin? Sä haluat, että kaikki pitää sua kauniina, sä haluat olla kuningatar. Mä tiedän, että sä haluat, älä vittu kuseta.

Tumblr_mfep6s82cg1rlmryno1_500_large

Leikkaa vitun narttu, ei tunnu viel missään. Mieti sun päämäärääs, sun unelmaas. Mieti sitä, kun kaikki kehuu sua, kun sä oot oikeasti kaunis. Unohda se porkkana, lasi vettä kiitos.
Mä oon niin ylpeä susta, taas lähti viisi kiloa.

Iida<3

13 kommenttia:

 1. Laihat tytöt on rumia. Niin on lihavatkin. sopusuhtaiset, normaalit ja hieman pyöreähköt, terveennäköiset tytöt on kauniita, just sellainen sä ootkin. Ja varmasti kelpaat muille juuri tuollaisena. Mä tiedän, että minäkuvaa on vaikea muuttaa, eikä huono itsetunto parane yhdessä yössä. Mutta muista, että nälkiintyneet ihmiset eivät ole kauniita. Ja tuskin olisit alipainoisenakaan tyytyväinen ulkonäköösi, vaikka nyt siltä tuntuukin, vaan pitäisit itseäsi edelleen liian lihavana. Aina pitäisi olla hoikempi. Muista, että ihmiset ovat erikokoisia ja muotoisia, eikä ole mitään muottia mihin kenenkään pitäisi änkeä. Painolla ja painoindeksillä ei ole väliä, eikä kukaan ole läski jos se heilahtaa vähän ylitse kahdenviiden. Toivottavasti pääset pois tuosta kierteestä, tsemppiä<3

  VastaaPoista
 2. Oon samaa mieltä ylläolevan kanssa siitä, että oot kaunis tyttö just tollasena, eikä sun pitäis kamppailla tälläisen asian kanssa koska oot ihan sopusuhtainen :) liika laihuus ei oo nättiä, ja se tuo ihan liikaa terveys riskejä. Koska olen tyttö itsekin ja iässä jossa ulkonäkö tuo paineita, tavallaan ymmärrän sua hyvin. Ei aina voi olla ulkonäköönsä tyytyväinen. Mutta entä sitten ku ku ootkin yhtä laiha ku noissa kuvissa ja huomaat että pelkkää luuta olevat jalat ja törröttävät luut ei näytäkkään niin hyviltä mutta et pääse enään laihduttamise kierteestä pois? Vaikutat tosi mukavalta ja sussa on monta piirrettä mitkä mielelläni omaisin itsellänikin :) toivon et ymmärrät näyttäväs kauniilta juuri tuollaisena, tsemppii multakin!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitosta kummallekkin, arvostan sitä että jaksatte kannustaa ja argumenteissanne on paljon sitä järkeä, jota mun pää tällähetkellä tarvii. Mutta tää on vaikea asia, ja mä työstän tätä yhä, joten ei se oo niin pala kakkua. Kiitos silti tsemppauksesta(:

  VastaaPoista
 4. Jos saan oman mielipiteeni ilmaista, niin sanoisin näin: kannattaa keskittyä enemmän siihen, että löytää sitä vahvuutta jostain olla sitä mitä on ennemmin kuin laihduttamiseen. Laihdutus on ansa. Siihen jää koukkuun ja siitä kontrolloimisen tunteesta alkaa nauttia ja yhtäkkiä sitä ei voi vaan lopettaa, vaikka oot tiputuksessa sairaalasängyllä. Sä olet tosi kaunis, sulla on meikit lähes aina hyvin, ihanat kuteet, enkä mä usko että sä tarvitset mitään muuta ollaksesi kauniimpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kauniista sanoista, tää on vaikea ja pitkä prosessi enkä voi luvata, että mää lopettaisin kuin seinään, mutta yritys on kova.

   Poista
 5. mä ymmärrän, että tää on vaikee asia sulle, mut sä oot jo niin huikeen kaunis tyttö. mä tiiän että se ei ehkä riitä, mut...älä riko ittees täysin. voimia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti itsekin huikean kaunis ja kiitos voimista<3

   Poista
 6. Iida sä oot oikeesti niin ihailtava ja kaunis tyttö, älä muuta ittees. Oot rakas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kovasti, olet itsekin rakas vaikken tiedäkkään kuka siel kirjoittelee <3

   Poista
 7. Paljon sä oot oikein laihtunu?:o
  Ja siis ihan oikeasti sä oot todella kaunis tyttö, oikeasti. Tavottele elämää, älä kuolemaa. Sä oot niin nuori vielä, ettet sä saa heittää sun elämääs hukkaan.
  Tiesitkö että sun kroppas voi pettää vaikket oiskaan sairaalloisen laiha? Saatko tarpeeks apua? Mä haluan että sä tuut terveeks. Mä tiedän että se on ihan hemmetin vaikeeta. Koska kroppa käy sellasella aliravitsemustilalla niin ajatuksetki on ihan sekasin.

  Sä olet kaunis, sä olet vahva. Sä tuut vielä nauttimaan elämästä. Ja hanki KUNNON apua.
  <3: joku joka pitää susta just tollasena ku oot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan tuota kommenttia ja kannustusta, arvostan noita kehuja, vaikkei ne mun pieneen ihmismieleen enään vaikuta. Olet´varmasti itsekin oikein ihana persoona, kiitosta c: <3

   Poista
 8. Nuo kaikki mallit noissa kuvissa noin suurinpiirtein elää niitä kuvia varten. Ne nälkiinnyttää itseään, ja moni elää surullista kyllä, anoreksian kanssa. Niissä ei ole mitään ihailtavaa. Ei niillä olisi voimia käydä koulua/nähdä ystäviä tai tehdä yhtään mitään muuta. Sulla olisi vielä mahdollisuus antaa itsestäsi kaikkesi muuallakin kuin sairauden maailmassa. Se on noilta pelottavilta luurangoilta (joita ei varmasti kukaan poika järjestään himoitse) vienyt varmasti menestymismahdollisuudet muualla. Puhumattakaan lapsettomuudesta, osteoporoosista, kivuista ja ihan liikunnan mahdollisuuksista. Tiedän, etten voi pääsi sisältöä näin muuttaa, mutten voi vain hiljaisena seurata vierestäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan huolenpitoa, ja tiedän itsekin millaiset seuraukset tällä on./eikä pojat juurikaan himoitse muutenkaan, joten sillä ei olis radikaalia vaikutusta mun elämään :D) Tällähetkellä mun päämäärä ja tavote, mielihyvä siitä ajatuksesta, että voisin olla pienempi, on vaan niin iso, että mä en pysty lopettamaan. Kiitän silti kommentista ja arvostan (:

   Poista