perjantai 2. marraskuuta 2012

Infoa mielentilasta.

Huomenta rakkahat, ihanat <3

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin tälläista pientä hiljaiseloa saattaa ilmetä, koska mun päässä ei kuhise yhtäkään idean poikasta tai ajatusta, jonka tänne voisin jakaa.
Asteittaisia auringonsäteitä on silti mun synkkään mieleeni pilkistänyt, ja uskon, että se on ympärillä olevat ihmiset. Mulla on niin paljon tärkeitä ihmisiä ympärillä, joiden kanssa voin jutella ja jotka auttaa mua selviytyyn arjen haasteista, jotka nekin tuntuu välillä ihan ylivoimaisilta.

Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä pahemmaks mun olo muuttuu. En osaa sanoa, mistä se johtuu, mutta näin siinä on käynyt. Vaikka nyt on vasta marraskuun toinen päivä, niin loppujenlopuks kuukausi sujuu yllättävän nopeasti, ja ennenkun huomaankaan, istun psykologin huoneessa ja saan purkaa kaiken ahdistuksen ja sekaisuuden sinne. Puhdistautua, poistua huoneesta uusissa voimissa. Tai, niin mä ainakin toivon käyvän. Kuka tietää.

Halusin vain pitää teitä vähän ajantasalla, luulen, että lauantaista tulee kuvamateriaalia, niin kirjotan isompaa postausta sunnuntaina. Hyvää viikonloppua, ootte ihania.

Iida<3

2 kommenttia:

  1. Voisitko toteuttaa postaustoiveeni? Tee joku kiva postaus kaikesta unelma-asioista, esim. unelmakengät, -hiukset, -huone yms. vaikka unelmakynnet, kaikkea mitä vain mieleen tulee♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ideasta ja se on nyt toteutettuna, ideoita saa heitellä aina kun tulee mieleen! (: <3

      Poista