keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Mä olen kauhea nainen.

Heipsun ihanat.

Tulin kirjoittamaan, koska koin äsken mielettömän valaistuksen...
Katsoin näin päivän ratoksi leffan Jätä se! Elokuvahan on semmonen perus kliseinen hassunsuloinen rakkausleffa. Mutta se miks se vaikutti muhun tosi voimakkaasti, oli ne henkilöhahmot. Niissä kaikissa naisissa oli jotain tosi, tosi samanlaista mitä mussa itessäni on. 
Pelottavaa. Tajusin niin paljon asioita yhden romanttisen komedian kautta! Hämmentävää. 

Oon nainen, joka häslää kaiken, selittää ja analysoi, yleensä aina perseelleen. Oon nainen, joka ei osaa purkaa vihaa ja turhaituneisuutta oikealla hetkellä, vaan odottaa siihen pisteeseen asti, että räjähtää. Oon nainen, joka ihastuu ihmisiin joita se ei voi saada tai jotka ei kiinnostu. Oon nainen, jolle tietyt arvot on joskus niin tärkeitä, että mä unohdan ajatella asiaa toisestakin näkökulmasta. 
Ehkä useimmissa naisissa on samanlaisia piirteitä, mä en tiedä. Mutta tunnen itteni ehkä jollain tapaa tosi huonoksi. Me naiset tehdään asioista vaikeita. 
Mä en halua olla tuollainen nainen. Mä en halua olla nainen, joka juoksee väärien miesten perässä tehden itsestään totaalisen idiootin. Mä en halua olla nainen, jota sattuu aina ja jatkuvasti. Niinpä, mun pitää muuttua. 
Älkää kattoko tämmösiä leffoja.

Iida<3 

2 kommenttia:

 1. Noihan on just niitä stereotyyppisiä naisen piirteitä, ja kieltämättä ois mahtavaa päästä eroon suuresta osasta noista:D
  t. Henna joka ei jaksa kirjautua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ihan kauheeta ajatella että on tommonen :---DD Voi meitä. T. Iida joka ei voi kirjautua ulos, koska ei muista salasanaansa.

   Poista