keskiviikko 29. elokuuta 2012

This is my song

Heij :)

Musta on tullut tosi tylsä ihminen. Entistä tylsempi. Ja sen huomaa näiden postausten laadusta. Mulla ei oo enää mitää kertomista, ei ideoita, eikä ajatuksiakaa jaettavaks. Ehkä siks, että mun ajatukset pyörii tällä hetkellä aika samaa rataa, enkä jaksa toistaa itteäni jatkuvasti, mitä luettavaa se sellanen sitten on?

Koulussa menee hienosti, tuun tosi hyvin toimeen ihmisten kanssa ja tykkään muutenkin olla siellä. Eihän opiskelu mitä herkkua oo, mutta viihtyisä ilmapiiri tekee siitäkin siedettävän (;
Kuullostan semisti joltain 60-vuotiaalta elämänohjeistajalta :-------D

Eli siis tosiaan ideoita saa heitellä, niitä kaivataan, mun arjessa kun ei oikee tapahdu mitää kertomisen arvoista. Ja jos tapahtuu, niin en muista sitä enään kun kirjotan tänne. :D
Mulla on itellä niin paljon ajateltavaa kokoajan, etten oo oikeen skarppina nyt. Mutta koska kirjottaminen on terapiaa, siihen syyhyn vedoten, mää kirjotan tänne joka päivä. Vaikka sitten hölisisin jotain aivan päätöntä.
Forgive me, again.
Iida<3

2 kommenttia:

  1. Moi :D jei jei pystyn kommentoimaan tännekin :) Niin miten ois se kaveri postaus missä kerrot sellasista kavereista joita näät liian vähän ja joita halusit nähä useemmin esim jotain ripari ja kaverien kavereita yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noooo semmonen vois olla jees, mutta en oo viel oikee saanu siihe materiaalia (: Mutta pidän korvan takana edelleen!

      Poista