sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lonely sunday

Heij :)
Noniin eli siis sunnuntaiaamuja vaan täältä Annalan perämetsistä!
Tälle päivälle ei kai oo tiedossa mitään ihmeitä, ainakaan mun korviin ei oo kantautunut...
Koitin tossa ottaa vähän aurinkoo, väriä pintaan, mutta ei oikein onnistunut, tuulenpuuska ja pilvet pilas senkin.
Kesälomaa on tosiaan jäljellä enään viikko.
VIIKKO.
Oon pohtinut mihin se kaikki aika on hävinnyt... Ens viikolle on tiistaille luvassa se kauan odotettu Helsingin reissu Roopen kanssa! Ja keskiviikkona vuorossa Ennan synttärit kera Tuulan, Karon, Noran ja muutaman muun (: Ainakin jotain ohjelmaa viimeselle lomaviikolle!

Mun oli tarkoitus tehdä sellanen iso kaveripostaus tänään, mutta en oo vielä päättänyt kuka saa kunnian olla elokuun ystävä niin en sitten vielä sitä väsää :) Heinäkuussa oli Emmi, elokuulle pitää sitten viel joku ajoittaa, nyt vois olla sitten jonkun miespuolisen uroon vuoro...

Tuntuu etten ois tehny tässä kesän aikana mitään, mutta nytkun miettii, niin oonhan mää.
Oon ehtinyt oleen epävirallisissa kesätöissä lapsenvahtina, juhlinut koulujen loppua, stressannut yhteishakutuloksista, riemuinnut uudesta opiskelupaikasta, mökkeillyt Saarijärvellä, viettänyt aikaa reeniksellä, ajanut skopalla niin pieleen kun voi ajaa, käynyt jopa kerran uimassa, mökkeillyt Luopioisissa, bilettänyt, kuvannut järkkärillä, kastunut sateessa, kahvitellut, yökyläillyt, eronnut, tullut huonovointiseksi huvipuistossa, käynyt ekaa kertaa festareilla, ollut koiravahti, syönyt liikaa jätskii, koonnut hikipäässä trampoliinia, rippijuhlat käyny läpi ja tietty vaan chillannu.
Sehän on se kesäloman perus idea?

Nyt viel huomenna hakemaan viimenen koulukirja ja sitten ois aika taas ottaa itteensä niskasta ja heittäytyä arjen ihmeisiin!
Mukavaa vikaa viikkoa!
Iida<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti