keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kun sä et oo mun nainen...

Moikka:)

Noniin! Eli siis kun eilen tein sen postauksen rakkaudesta, miehistä jne. niin nytten oon pitäny pientä galluppia tuntemieni miesten kesken! Oon siis kyselly naisihanteita, niin ulkoisia kun sisäisiä piirteitä ja kyllä se on meidän rumempienkin onneksi luonne joka ratkasee! :)

Mitä nyt tässä luin niin sosiaalisesti rohkeet, musikaaliset/sporttiset naiset vetoaa miehiin. Luottamus ja rehellisyys on miestenkin silmissä tärkeitä asioita. Viihtyy suuressakin porukassa, on rento eikä turhaan pue mustia sukkia ;)
Ulkonäöllisiä seikkojakin löyty, vaikka huomattavasti vähemmän. Lantiota ja hiuksia listattiin, ilman meikkiä tai meikin kanssa kelpasi,  ja kuten sanottu, jos ei näytä siltä että katujyrä on ajanut yli, niin kelpaa! Joko mulla on mielettömän fiksuja poikia kavereina tai sitten ne koitti mielistellä. Dunno.

Mutta kaikista tärkeintä oli se mitä yksi nimetön sitten kertoi.
Ei oo olemassa unelmanaista, kyllä sen sitten tietää kun se kävelee vastaan.
Musta toi oli paras vastaus minkä sain. Ihan oikeesti, me listataan asioita jotka miellyttää toisessa ihmisessä, mutta ei sitä tiedä. Pitää toisen huonojakin puolia rakastaa, eikä kukaan ikinä listaa niitä.
Eli siis, älkää turhaan ottako paineita ja etsikö täydellisyyttä, kyllä sen sitten tietää :)

Love u
Iida<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti