torstai 17. heinäkuuta 2014

Brookies, vaatteita ja tuparit.

Luoja, siitä on aivan mielettömästi aikaa kun edellisen kerran kirjottelin. En ala selitteleen taukoa, ei vaan oo ollut mitään mistä kirjottaa.

Mun työthän on ohi tältä kesältä, lopetin vähän aiemmin mitä piti kun alko oma jaksaminen tulla vastaan. Nyt loppuviikot sitten iha iisiä lomailua tiedossa.
Tänään illalla ois luvassa vähän kuvaamista, eli kuvia ilmestynee blogin puolelle viikonloppuna ihan läjä! Kävin eilen myös katsastamassa noita alennushelvettejä, ja tarttuhan sieltä ties mitä tarpeellista mukaan... Koska edustan kaunista sukupuolta, naisia, niin en sitten ostanut sitä ainoaa asiaa mitä sieltä hain vaan ihan kaikkea muuta. Mun tarkoituksena oli tosiaan ostaa hyvä nahkahame, mutta enpä sitten löytänyt hyvää mallia, joten nahkahame jäi. Muita vaatteita tullaan varmasti täällä vielä näkemään, voin tehdä niistä erikseen postausta, jos jotakuta kiinnostaa?

Haaveilin myös uudesta kitarasta, mahdollisesti teräskielisestä akustisesta jollaisen näin  Musacornerissa. Oon halunnut uutta kitaraa viimeset kolme vuotta, mutta ikinä ei sitä rahaa tuu siihen tuhlattua..
Askartelin tänään hyllyyn myös matkakassan, tarkotuksena säästää kaikki mahdollinen ylimääränen, että pääsis jonnekkin reissuun. Mulla on aivan mieletön matkustuskuume!

Huomenna on edessä meidän tuparit ja niitä varten hain vähän tarpeita tosta läheisestä tavarataivaasta, Löytöliiteristä. Onnistuin fiksuna tyttönä eksyynkin sillä matkalla, mutta siitä tuskin tarvitsee sen enempää kirjotella.

Tänä aamuna kokeilin leipoa uusia amerikan ihmeherkkuja, Brookies-leivoksia. Onnistuttiin niissä kyllä, mutta ei oo ihan mun makuun. Tykkään kyllä browniesta ja kekseistä ihan vaan erikseen sellaisenaan. :D

Mites teidän viikkoon?

Iida<3

Ps. Anteeksi kuvaton postaus, asia korjaantunee viikonloppuna!1 kommentti:

  1. Musta olis kiva jos voisit tehdä niistä vaatteista postauksen. :3

    VastaaPoista