keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kuulumisia miljoonassa osassa

Taas on vierähtänyt aikaa siitä kun viimeks kirjotin. En pyydä anteeksi. Tää blogi on perustettu mua itteeni varten, eikä muita. Vaikka enhän mä lukijoistani luopuis.
En ees muista tarkalleen mitä tässä viime aikoina on tapahtunut. Mutta voisin yrittää.

25-29.11 meillä oli koeviikko, joten tekstit jäi siksi kirjoittamatta. Mun tän koeviikon paras tulos oli yhteiskuntaopin ysi ja matikan läpäsy ekalla koekerralla! Uskotoihin ja fysiikkaan olin pettynyt, mutta näillä mennään.

30.11.Lauantai
Mulla ja Kiiskillä tuli seitsemäs kuukausi täyteen. Kuukaudet vierii ihan ohi silmien, vastahan kirjotin meidän puolivuotispäivästä. Koska käytiin jo aiemmin leffassa, niin tänä kuukausipäivänä tehtiinkin yhdessä ruokaa. Katoin pöydän ihan viimesen päälle, kynttilät ja kaikki ja syötiin kolmen ruokalajin illallinen. Vaikka jälkkäri olikin jätskiä suoraan purkista olkkarin sohvalla maaten.

Alkuviikko kulu hyvin ja sunnuntaina oli rinnassa odotusta, sillä sillon tää joulu tuli todelliseks- joulukalenterin ekan luukun avaamisessa oli taas semmosta pientä fiilistä, niinkun joka vuosi. Ootan silti pienellä varauksella tänkin vuoden aattoa, sillä meillä ne harvemmin on ollut hyviä.

3.12 Tiistai
Wanhojen tanssireenit alko. Olin ja oon edelleen ihan fiiliksissä tulevasta wanhojen päivästä ja ne tanssireenit vaan lisäs mun innostusta. Kaikenlisäks jo eka tanssi vaikutti tosi kivalta ja mulla ja Janilla oli ainakin tosi hauskaa! Ootan jo innolla seuraavia reenejä, jotka menee vasta viikon päähän koska huomenna on itsenäisyydenpäivän juhla.

Tänään käytiin Kiiskin kanssa teatterilla kattomassa naamiaispukua. Lauantaina on tiedossa synttärijuhlat jotka vaatii vähän erikoisempaa pukua. Mä oon Corpse Bride ja sitä teemaa mukaillen mennään. Korsettien sovittelu oli mun itsetunnolle enemmän kun liikaa, joten itku silmässä mä sieltäkin lähdin (luojalle kiitos ilman korsettia) Syömisongelmat on paljon syvemmällä kun monet uskookaan.
Pahoittelen myös kuvien puutetta. Mun kännykkään en saa nyt bloggeria kun se ei hyväksy mun sähköpostiosotetta, joten en saa kännykästä mitään kuvia tänne (ei, en oo niin ihmelapsi että saisin ne kännykästä koneelle + en löydä sitä johtoo :D)
Palaillaan mahdollisimman pian.

Iida<3

2 kommenttia:

  1. Älä oo huonoitsetuntoinen. Oot mun mielestä jumalaisen kaunis, ja ihailtava ihminen, vaikka en sun lähipiiriin ollenkaan kuulukaan. Olen vain tuhottoman ujo ja ulkopuolinen elämäsi sivustakatsoja. Näin anonymiteetin takaa uskallan myöntää sen: olen hyvin kateellinen Kiiskille, vaikka tietysti olen iloinen siitä, että sä olet onnellinen itsevalitsemasi jätkän kanssa...
    Nauti elämästäs. Oot sen arvoinen.

    VastaaPoista