keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Still alive

Se on paikka missä tuoksuu hiki, itsensä ylittämisen tahto ja sinnikkyys. Se on paikka missä jokaisella on mahdollisuus muutokseen, fyysisesti tai henkisesti. Missä kolisee, soi ja puhisee.
Kuntosali.
Kun mä astuin pukkarin ovista ulos, mulle iski ensin hyvin epämukava olo. Ei tää oo mun ympäristö. En mä kuulu tänne. Oon kuin norsu hiirenkolossa, mulle ei ollut omaa paikkaa. Onneks Kiiski oli suunnitellu juttuja joita kokeilisin, niin sain pian keskittyy vaan niihin. Vaikkakin silti, peileillä vuorattu huone ei ollut mun toivelistalla syömisvammailujen jälkeen. Välttelin niihin katsomista, sillä tiesin ettei se ollut sitä mitä oisin halunnut nähdä.
Mun kuntosali kammoa ei auttanut, että siellä oli tavallista enemmän porukkaa. Tuntu, että kaikki olis katsonut sitä mitä sä teet. Että nekin ois huomannut, miten mä en kuulu sinne. Miten mä oon mun mukavuusalueen ulkopuolella. Mä keskityin mun polvien reenaamiseen, koittaen työntää ajatukset taka-alalle.
Lopulta pääsin pois. Turvallisiin omiin vaatteisiin. Silti haluan sinne yhä uudelleen takasin.
Masokisti?

Ehei, vaan huomasin silti nauttivani siitä, että sain tehdä jotain. Mulla on tavoitteita, niinkun varmaan kaikilla jotka siellä käy. Mä en ehkä nauttinut siitä nyt, enkä varmasti nauti vielä aikoihin, mutta silti tarviin sitä jotain, mikä pitää mun lihakset (on niitäkin jossain) jännittyneinä. Lyhyenä yhteenvetona: ehkä mä onnistun tekeen tostakin yhden mun mukavuusalueista. Kunhan kukaan ei kato.

Viikonloppu lähestyy, samoin päättöviikko ja miljoonat kokeet. Fysiikka ja matikka aiheuttaa mulle päänsärkyä. Sitä lievittääkseni aijon täydentää pikkuruista lävistysperhettäni yhdellä uudella tulokkaalla! (:

Iida<3

2 kommenttia: