keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Uusi alku

Musta tuntuu että tää päivä on juuri sopiva päivä kirjoittaa.
Mulle ja kalapojulle tuli puolivuotta täyteen. Kuusi kuukautta.
Mutta en mää siitä tullut nyt puhumaan.

Mä tulin ilmoittamaan, että oon yhä hengissä, tauon virkistämänä. Pidin tauon lähinnä siksi, että tää blogi alko tuntuu yhdeltä stressin aiheelta muiden joukossa. Mulla oli näyttämisen tarve. Kirjotin lähes joka päivä, koska halusin nähdä ketä mun asiat kiinnostaa. Unohdin, että alunperin ryhdyin kirjoittamaan vaan itseni vuoksi.
Tauko tuli siis tosiaan tarpeeseen ja nyt oon palannut uudistusmieltä täynnä!
Saan toivottavasti viikonlopulta enemmän kuvamateriaalia jolla voin blogini syöverit taas täyttää. Kunhan mun flunssa paranee lopullisesti niin äänitän coverin (joo tiedän, mun piti tehdä niitä vinopino varastoon, mutta oon ollut ties missä taudissa koko lokakuun)

Mitä tässä tauon aikana on sitten ehtinyt tapahtua?
Oikeastaan kaikkea hyvää, mutta silti huonoa. Ihmisiä on jäänyt taakse, kesän reunalle kun mä oon edennyt syksyyn. Lyhyesti siis, mä en tiedä, mitkä välit mulla on muutamaan ihmiseen, mutta henk.kohtaisesti oon epätoivoisen ikävissäni. Mä oon myös käynyt kuraattorilla pari kertaa. Asunnon haku on vielä vaiheessa, kunhan saadaan raha-asiat kuntoon tarvittiin siihen sitten lastenvalvojaa tai ei.
Mä oon itkenyt, hikoillut, nauranut, rakastanut, suuttunut, stressannut, nukkunut ja hengittänyt. Musta tuntuu hyvältä tulla kertomaan teille, että mun elämässä on enää hyvin vähän epäkohtia ja korjattavia asioita. Mä en sano enää olevani onnellinen, sillä mä en tiedä miten onni määritetään. Mutta hyvin lähellä ollaan, ainakin musta tuntuu siltä.Tässä on muutama oma pärstäkuva ja kuvia False Alertin keikalta syysloman alusta. :3 Lol

Iida<3

Ps. Kaikki ehdotukset, toiveet yms. perverssit ajatukset otetaan vastaan :) Adios, ensi kertaan.

4 kommenttia: