torstai 25. heinäkuuta 2013

Tallinna 2013Saapumispäivän väsymystä... Skumppaa kulu ihan mukavasti (: 

" Ei Iida uskois että ollaan äiti ja tytär!" 
Mammakin innostu hulluttelemaan Tiistai- ainoa aurinkoinen päivä, josta nautittiin täysillä


Hot chocolate oli kirjaimellisesti kuumaa suklaata

Koitin olla hieno Päällä mulla oli musta maksimekko ja toi huivi toimitti takin virkaa, kun oli hiukan viileä. Äiti <3 Tässä kuvassa juteltiin kai raskaudesta? 


Olin nyrpeenä kun jonotettiin niin kauan laivaan :( 

Se näytti miltä mä näytän (love you too<3) 

Ja sitten se kuvas mua. 


Tallinna nähty, taas jaan kokemukseni teille tällei kuvien kautta :) En ostanu ihan hirveesti mitään, mutta kirjotan ostoksista silti erillisen postauksen tässä parin päivän sisällä, tästä kun olis muuten tullut ehkä liian massiivinen. Mun kameraa on oikein hellitty tässä kolmen päivän aikana, kuljin sen kanssa melkein jatkuvasti.
Meidän hotellina toimi vähän keskustan ulkopuolella sijaitseva Pirita Top Spa. Se on melko räjähtäneen näkönen ulkopuolelta, mutta sisältä ihan siisti ja hyväkuntonen. Sijainti on tosi hyvä, bussilla menee se 5-10 min keskustaan ja bussei menee monta.
Saapumispäivänä sato vettä ja tuuli tosi reippaasti. Me oltiin hotellilla joskus 16.00 jälkeen. Koska oli niin huono keli, niin päätettiin, ettei lähdetä keskustaan pyörimään. Käytiin sitten uimassa siellä altailla ja syötiin hotellin ravintolassa. Juotiin hotellihuonees pullo skumppaa ja matkustuspäivän väsymys näkyy hyvin ekoissa kuvissa, kun noiden piti tunkea sipsejä huuliensa alle yms.. :D Kumpikin yli 20.vuotta mua vanhempia, mutta sitä se väsymys ja alkoholi teettää...

Toinen päivä aukeni sitte aurinkoisena, tosin lämmin ei ollut sillonkaan. Uskaltauduttiin aamulla kangaskaupoille ja löydettiinkin mulle wanhojen mekkoon kankaat! Saatiin n.10 metriä erilaista kangasta ja tylliä 50eurolla. Syksymmällä joudutaan tekee kaiketi uus reissu yksityiskohtien takia, mutta sitä ei oo vielä mitenkää päätetty :) Taikku on siis Tampereen Työväenteatterilla puvustajana joten se ompelee mun mekon. Shoppailtiin koko päivä ja se kyllä tuntu jaloissa kun päästiin iltapäivällä hotellille laittautuun. Nautittiin auringosta terasseilla vilttien alla, ja ilta taksimatkoineen oli aikamoista kikatusta.

Kolmantena päivänä meillä oli varattuna kasvo- ja selkähoidot, sekä hieronta. En oo ikinä ollu hieronnassa, mutta onhan se niin hyvää kun kehutaan! :) Ei haittais käydä useemminkin. Kierreltiin päivä vielä kaupoissa, ennenkun suunnattiin SuperAlkon kautta autojonoon. Laivaan pääsyä saatiin odotella melkein tunti, ja levottomuus alko näkymään autossa. Kun sitten selvittiin laivaan, iski pieni väsymys ja koti alko tuntua oikein houkuttelevalta. Puolen yön maissa saatiin porukka kotiin sänkyyn. Oli ihan mielettömän onnistunut miniloma, eikä sään viileys paljon näitä tytsyjä estellyt!

Iida<3
Mää ja Taikku tehtiin tätä, kun äiti ajo autoo. 

2 kommenttia:

  1. ei teitä tosiaan uskois äidiksi ja tyttäreksi, melkein luulis siskoiks :D hurjan kaunis äiti sulla, ei ihme että tytärkin on noin upee :) kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! <3 Kiitos kovin paljon, itsekin oot varmasti erittäin upea :)

      Poista