torstai 18. huhtikuuta 2013

Sosiaalityöntekijä kerroksessa viisi

Tänään. 
Tänään mä menin aamulla Koulukatu 9, viidenteen kerrokseen. Kiivettiin äidin kanssa portaita. Kyllä, äiti tuli mun mukaani. 
Istuttiin valkoisessa aulassa, punaisilla penkeillä. Odotin millon ne kutsuis mut sisään. Mikään ei oo ikinä tuntunut niin piinaavalta. 
Oven aukas vaalea sosiaalityöntekijä. Istuttiin pyöreän pöydän ääressä, sossu, äiti ja minä.
" Tehän oottekin varmaa hyvin perillä Iidan tilanteesta" Sossu sanoi mun äidille. Äiti pudisteli päätään, mun kädet hikos pöydän alla. Sossu kävi nopean, pintapuolisen katsauksen tilanteesta ja lähetti äidin sitten pois. 
Istuin siellä huoneessa puolitoista tuntia hiljaisen sossun kanssa, joka sano vaan " Juujuu...okei..juu" ja selitti televisio ohjelmasta, jota oli katsonut edellisiltana. Mä täytin mieliala kyselyn, se selitti jotain sen kavereista. 
Tapaamisen lopuksi se katsoi mua silmälasiensa läpi ja totesi: " Ei sussa kyllä mitään vikaa oo, huono itsetunto vaan" 
Kiitin kohteliaasti tästä itsestäänselvyydestä ja lähdin kouluun. 

Mulla on maanantaina lääkäriaika samassa paikassa. En haluais mennä takas enää. Musta tuntuu, ettei ne osaa oikein mitään. Ainakaan tätä naista ei mun ongelmat kiinnostaneet. 

Iida<3

4 kommenttia:

 1. Kävin ite kans koulukadulla sen vuoden suunnillee et kyllä siellä on oikeesti muutama hyväk ihmine (: sulla saatto tosin olla samalla häiskällä se vitun alotuspaska ku mulla.. se oli just tommone joojoo juujuu tyyppi =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä niin. Mulla ei nyt onneks oo kun se lääkärikäynti, mutta niih:3

   Poista
 2. Kuulostaa vähän siltä että sulla oli sama sossu mikä mullakin oli Koulukadulla.. Se oli kyllä tosiaan ihan vitun kujalla ja kun mulla oli 3 käyntiä sen luona, se ei ikinä osannu muuta sanoo ku just tota "juujuu, niinniin" -settiä.. Komppaan Minnaa tossa et siellä on kyllä ihan hyviäkin työntekijöitä, mulla ainakin oli tosi mukava psykologi siellä c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kaikki saman henkilön uhreja. Onneks ei tosiaan oo kun se lääkärikäynti enää nii ei tarvii tuotakaan ihmistä enää tavata:D

   Poista