lauantai 8. joulukuuta 2012

Ulkonäkörage.

Iltoja muruset!

Koska oon supertylsä ihminen oon vaan lahnannu koko viikonlopun himassa. Mutta, sen ansiosta, törmäsin nyt tässä illalla mielenkiintoiseen telkkariohjelmaan. En muista ohjelman nimeä, mutta se tuli FOX-kanavalta ja siinä puhuttiin siitä, mitä kaikkea ihminen on valmis tekemään kauneuden eteen. Niinpä tulin kirjottaan näistä kauneuden tukipilareista ja siitä, mitä ihmiset on näköjään valmiita tekeen niiden eteen.
Rinnat
Ohjelmassa oli nainen, joka oli rintaimplantit ottaessaan saanut rintoihinsa vakavan bakteeritulehduksen. Tulehdus oli niin vaarallinen, että jos se leviäis tarpeeks, se nainen kuolis. Niinpä, lääkäri sano sille, että okei, otetaan ne implantit pois, sulla on kuiteski kaks lasta elätettävänä ja oot vasta 30.v Ja tässä kohtaa mulla alko sitten keittään, koska se nainen itki _monta tuntia_ sen takia, että ne implantit otetaan pois ja sen tissit pienenee. Se ei itkeny siks, että se vois kuolla ja sen lapset jäis äidittä, se itki vaan siks että sen rinnat pienenis.

Sääret
Nainen, joka halusi olla pidempi. Niinpä nainen meni sairaalaan, jossa on tarkoitus korjata esim. sitä että jalat on vääntynyt syntyessä väärään asentoon. Sairaalassa oli mahdollisuus tehdä jalkoihin pidennysleikkaus. Jep, sitähän määki. Sen naisen jalat murrettiin, ja sitten joka päivä n. kuukauden ajan niitä venytettiin, niin, että lopulta kun ne murtumat luutuu, niin itse luut kasvaa pidemmiks täyttääkseen murtumakohdan. Tässä kohtaa olin valmis suunnilleen tappaan ne ihmiset. Anteeksi radikaali ilmaisu, mutta ymmärtänette pointin.

Kasvot
Ohjelmassa oli transsukupuolinen, jonka kasvoja korjattiin. Korostan jo nyt, ettei siinä tilanteessa asiassa oo sinällään mitään väärää, mutta mua inhotti nähdä miten pitkälle se tilanne ollaan viemässä. Sen ihmisen otsasta hiottiin luuta pois, että hänen otsa ois naisellisempi, hänen leuasta otettiin luuta, jotta hän sais naisen leuan jne. Mua inhotti kattoa miten häntä sattui, mutta okei, ei tätä ehkä voi ihan verrata kahteen edelliseen.

Vartalo.
Mä tiedän, että kuullostan nyt tosi tekopyhältä kun sanon tänkin, mutten mä väitä ettenkö kuuluis tähän kategoriaan. Eli siis, nainen joka oli 27.v ja sairasti vaikeaa anoreksiaa. Se sairaus oli edenny niin pitkälle, että hän oli vajonnut koomaan jo kerran, mutta ihmeenkaupalla selvinnyt. Elämä näytti hetken valoisammalta. Ohjelmassa hän puhui eloisasti ja kampanjoi anoreksiaa vastaan. Ohjelman lopussa kerrottiin että vain pari kuukautta myöhemmin kuvauksista nainen oli menehtynyt.

Halusin tällä postauksella osoittaa, kuinka pitkälle ihmiset ovat valmiita menemään vain ollakseen kauniita. Tiedän itse, että mä oon osittain samassa kategoriassa näiden neljän naisen kanssa. Mä haluan muuttaa vartaloani puhtaasti itsekkäistä syistä. Mutta silti, varsinkin kaksi ensimmäistä sai mut niin raivon partaalle, että halusin vähän herätellä ihmisiä. Tai sitten vaan purkaa mun omaa raivoa.
Oli miten oli, lauantain jatkoja ihanat ja muistakaa, että ootte kaikki todella kauniita ja ihania riippumatta ulkonäöstä.

Iida<3

2 kommenttia: