maanantai 31. joulukuuta 2012

Minun vuoteni 2012

Koska tästä on nyt bloggaajien keskuudessa muodostunut jonkin sortin perinne, sorruin määkin jakamaan mun vuoteni teidän kanssanne.
Eli tässäpä ne tulee, mun vuoteni kohokohdat;
- Vuoden vaihtuminen 2011-2012, joka oli täynnä draamaa, mutta myös naurua ja rakkautta. Rakastan mun pullasia jotka oli mun mukana sitä viettämässä.
- Kahden viikon sairasteluputki
Joka oli seuraus mononukleoosista (kvg jos et tiedä mikä se on) mistä johtuen kurkku turpos umpeen ja vietin yöni sairaalassa letkuissa.
- Vappu kokonaisuudessaan. Olin niin armottomassa humalassa, jonotin tunnin vessaan ja mun sydäntä runneltiin sen illan aikana useampaan otteeseen. Ja vaikket sä tätä lukis, niin tiedäkkin, että olen asiasta kiitollinen.
- Koulujenloppu jonka vietin rantatiellä reeniksellä. Pelattiin juomapeliä ja saatiin Janin kanssa eeppisin naurukohtaus ikinä.
- Juhannus jonka vietin Saarijärvellä, hakkasin elämäni ensimmäisen ja luultavasti viimeisen kerran puita.
  - Skootterireissu Luopioisiin joka tehtiin Emmin kanssa heinäkuun lopulla. Ajettiin kaks päällä skootterilla melkein kaks tuntia (perse kiitti) ja vietettiin mökkiviikonloppu. Oli parasta, love u hölmö<3
- Lukion alku elokuussa, kun saavuin HaLuun. Mun elämäni parhaimpia päätöksiä ja jos joku muistaa orjapäivästä niin Kersantti Iida kiittää ja kumartaa.
- Tallinnanreissu äiten kans joka tehtiin ekan koeviikon jälkeen. Täydellinen äiti-tytär reissu ja naurusta ei ollut tulla loppua ollenkaan.
- Marraskuu koska se kuukausi oli mun elämän kauheimpia. Ihmissuhdesotkut, huonontunut mielentila ja syömisvammailun pahentuminen teki siitä aivan ylivoimaisen.
- Joulukuu aikalailla tän vuoden kulmakivi. Alotin psykologikäynnit, selvitin ihmissuhdesotkut ja sain osittain elämästä kiinni.
Mä haluan kiittää koko sydämeltäni ihmisiä, jotka on kuulunut mun vuoteeni.
Kiitos Katja, Laasonen, Elise, Noora, Heidi & Julia.
Kiitos Johanna, Heikki, Eetu, Jemina & ja kaikki muut tupakkapaikka ystävät.
Kiitos Miika, Tuula, Enna, Karo, Jani, Nora, Lauri & Riku.
Kiitos Roope, Caro, Laura &Lauri 2.
Kiitos Emmi.
KIITOS MUN LUKIJOILLE!
Kiitos kaikille. Rakastan teitä.
Iida<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti