torstai 8. marraskuuta 2012

Mä oon painoton ja heikko.

En ikinä uskonu, että alennun tähän. En ikinä uskonu, että alennun puhuun tästä näin säälittävän avoimen ruikuttavasti. 
Mutta nyt se sen teki. Nälkä, ahdistus ja täydellisyyden tavoittelu kaatoi mut sänkyyn, kaato mut kesken bussimatkan. Horisontti häilyy epävarmana ja vaihtaa edelleen paikkaa. Se huojuu, pyörii ja saa mut tunteen oloni painottomaks. Painottomaks. En oo ikinä tuntenut itteäni näin heikoks. Mä tarviin muiden apua siihen, että pääsen jaloilleni, ei mulle voi käydä niin. Ja mua pelottaa vastaanottaa sitä apua. Oon koittanut ajatella järkevästi, miettiä, mikä vois olla pahinta mitä tapahtuu. Mitä pahaa voi tapahtua, jos hakee apua ja parantuu? Äiti ei saa tietää. Muttakun mä en halua parantua. En vielä, mä haluan saavuttaa tällä jotain. Joten nälkäkuuri jatkukoon. Kuullostan kipeältä, sairaalta, hullulta, mutta sitähän mä oon. Mun aivoissa kytenyt liekki syttyi roihuamaan ja se sammutti sen pienen toivon kipinän. Mun elimistö yrittää estää, se hylkii tätä muutosta. Se laittaa vastaan, kun oksennan, se tekee musta väsyneen, etten jatkais. Mutta mulla on oma tahto, jota ei kroppa määrää. 
Oon väsyttäny itteni tähän, kuume nousee ja buranat tekee musta vaan sekavamman. Oon oikea riitasointu, mä en halua parantua vielä, mutta mä en silti halua jatkaa näin. Mä pelkään olla yksin kotona, salaa toivon sitä. Mä haluan nähdä ihmsiä, salaa ahdistun siitä enemmän ja enemmän. Yks kahvikupillinen voi laukasta sen, etten mieti koko loppupäivänä kun sitä ylimäärästä kalorimäärää mun kropassa.
Miks kaikki pitää aina tehdä vaikeimman kautta? 

Iida<3

4 kommenttia:

 1. tunne ei oo tuntematon. pitäis vaan tajuta, että se rento ja terve ihminen on kaunis. ei sairas nukke. tiedostus ei kuitenkaan monesti riitä, usein tarvitaan perheen ja muiden apua. joskus sekin on vain pakotusta, eikä ratkaisu ole pysyvä. tää nyt ei ollut hirveän kannustavaa, mutta haluan vaan että tiedät, ettet oo yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä pitäis... Mutta kiitoksia tästä :)

   Poista
 2. Mitä tulisit saavuttamaan sairaudella? Onko sillä ikinä saavutettu yhtään mitään muuta kuin tyydyttymättömyyttä ja pahaa oloa? Niin toivon että saat kerättyä tarpeeksi voimaa hakeakses apua, ihan mistä tahansa. Mä olen käynyt läpi tuon saman, ja ahdistus loppui heti kun oli joku jolle purkaa tätä kaikkea. Kyllä sä vielä joskus ymmärrät sen itsekin kuinka kaunis sä olet. Kukaan ei halua katsoa sitä että nälkiinnytät itsesi olemattomiin, vaan sen sijaan auttaa sua pääsemään eroon tästä kaikesta ahdistuksesta. Mä lupaan sulle, sulla tulee olemaan parempi olo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän uskoa samaan, yritän muistaa, että niin monesti oon lukenu ja nähny ihmisten kärsivän tän takia. Mutta ei se oo niin helppoa saada sitä viestiä meneen perille, kaikissa merkityksissä. Kiitoksia silti<3

   Poista