lauantai 27. lokakuuta 2012

Oot valona mun tiellä, silloin kun on vaikeaa.

" Sä oot kerran jo nähnyt, miten tää maailma romahtaa. Ja silti jostakin tuhkan seasta noussut ylös taas. 
Sä oot kerran jo luullut, ettet tuu koskaan toipumaan. Ja silti siinä sä kaikkien mukana huudat kovempaan. 
Niin mä voin luvata, että aina lopulta sä selviit mistä vaan." 


" Mä olen kyllästynyt niihin... voimiin, jotka ohjailee mun elämää. Jotka vie mukanaan ja itseensä rakastuttaa" 


 " Miten mä sain sen päähäni, että elämä ois raskas kantaa? Että mun hartioillani, lepäis kaikki tän maailman murheet. Voi tätä traagisuuden määrää, jota mitenkään ei voi selittää. 
Kuka enää uskaltaa laulaa, kun kaikki ympärillä sortuu. "  



" Olet vapaa sielu, koruton, vähäeleinen. Myöhään ymmärsin sen, minä hiomaton, heijastus peilien. Ei kohtausta, ei näytelmää, ei mitään, vain lupaus elämä jatkuu. En ole enään varma siitäkään, toivottavasti niin tapahtuu."  



 " Niin kaunis on hiljaisuus ja kauniimpaa on kaipaus. Kun muistoissa hetken olla saa, niin silmän isku on ikuisuus. Niin kaunis on hiljaisuus, siellä jossain säilyy salaisuus, sielu on surusta suunnillaan, kun ei rakkainta nähdä saa." 



 "  Yksi uneton yö ja se tuntuu taas että sinua tunne en. Monta kyyneltä vielä kai vuotaa saa, minä valvon ja ajattelen... Sitä surujen määrää, sitä surujen määrää jonka sinulta sain. " 



 "  Jos sua ei ois ollut, niin olisin keksinyt sut. Ois susta samanlainen tullut, mitään en ois muuttanut. Ohikulkijat luulee, minun seinille puhuvan. Tyhjyyteen ne sanovan mun kuulee, sua aina rakastan. "

Iida<3


4 kommenttia: