keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tuhat loistavaa aurinkoa

Heips (:

On se hassua, että kun saa yhden asian hoidettua, tuntuu, että stressi lievittyy huomattavan paljon.
Tehtiin siis tänään koko vuoden kurssivalinnat nettiin ja mulla on niin huojentunut olo. Sain valittua kaikki kurssit, mitä olin suunnitellutkin, vaikka kolmannesta ja neljännestä jaksosta tuleekin rankkoja, 6-7 lukuainetta kummassakin...
Enään en stressaa kun koeviikosta, joka sekin on jo nurkan takana... Pitää alkaa jo kaivaan kirjoja esiin ja valmistautua lukemaan.

Kotiin tullessa panostin jopa kouluhommiin muutenkin ja luin mun pakollisen romaanin loppuun. 400 sivua takkuamista, mutta yllättäen huomasin pitäväni kyseisestä kirjasta :) Tuhat loistavaa aurinkoa, jos jotakuta kiinnostaa. Kirjotin jopa kirjavinkkauksen ja lukupäiväkirjan valmiiks, kättä vähän särkee, mutta nyt on loppuviikko sitten aika vapaata koulun suhteen.

Viikonlopullekkin löytyy onneks ohjelmaa, perjantaina pidetään hauskaa ja lauantaina meenkin syömään ja leffaan. Puhdistusta kattoon, vaikkakin tiedän jo itkeväni taas sydän sykkyrällä siel leffassa :---D

En sen syvempiä ala nyt kirjotteleen, tulin vaan tekeen tän rutiininomasen päivityksen kuulumisista. Huomenna voi tulla vähä syvällisempää juttua, kuka tietää.
Love u all
Iida<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti