maanantai 6. elokuuta 2012

Kaveripostaus!

Päivää!
Eli siis tänään on taas vuorossa kaveripostaus! Emmi oli heinäkuun tytsynä, joten ajattelin ottaa tällä kertaa miespuolisen henkilön :) 
Elokuun ystävänä on Miika.

Mun ja Miikan ystävyys alkoi oikeastaan jo seiskaluokan syksyllä. En muista yhtään, mistä se lähti :---D
Forgive me.
Mutta jokatapauksessa, ollaan siis tunnettu tosi kauan! Ei läheskään niin kauan kun Emmin kanssa, mutta melkein kolme vuotta jo :)

Kuten saatoitte huomata aiemmin, oltiin siis yhdessä tässä 8 kuukautta, mutta nyt meidän suhde sitten tuli tiensä päähän ja päättyi. Ei siinä suurempi draamoja sitten ollutkaan ja nyt ollaan taas erittäin hyvissä väleissä :) Me alotetaan viikon päästä sitten lukiokin yhdessä, Hatanpään musiikkilinjalla!
 
Miika on aina ollut mulle se (pojista) ykkösluotto. Ekana kahtena vuonna ei hengattu vapaa-ajalla kun koulussa, viime kesänä nähtiin ehkä kerran porukalla :D Jutellaan yleensä tekstareilla ja facebookissa monta tuntia täysin turhista, mutta niin tärkeistä jutuista. Miika on ensimmäinen jolle soitan kun tarviin apua. 
Ollaan koettu yhdessä vaikka mitä ja Miika on auttanut mua sosialisoitumaankin tutustuttamalla mut kavereihinsa, haha. :--D

Meitä yhdistää rakkaus musiikkiin, konsolipeleihin ja ollaan molemmat tälläsiä raivostuttavan huolehtivia ihmisiä! Miika ajaa mut usein ihan hulluuden partaalle sen suojelevuudella, kunnes tajusin että mussa on vähän samaa vikaa...
En vaihtais tätäkään ystävää yhtään mihinkään, Miika on mullekkin brother from another mother <3
Loppuun viel muutama kuva koneen kätköistä ja sitten pari viisua jotka siitä nyt tulee mieleen :)
See ya soon!
Iida<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti