maanantai 20. elokuuta 2012

Elämäsi suloisin virhe

Heipsun murut! :)
Nyt tulee vähä pikapostausta, koska mun kirjotusideat ei oo mitenkää järin luovia, koitan kehitellä nyt eri juttuja mistä kirjottaa! Mutta siis, tulin kertoon mun äidinkielenprojektista, jota tehtiin koulussa. Eli tarkotus oli koota kuvakollaasi itsestään ja tadaa, tässä mun. Otin muutamasta kuvasta tarkemman kuvan ja selitän miksi se on siinä kollaasissa ja mitä se kertoo musta (: Enjoy!

Tässä mun ybermagee kollaasi itsestäni

 Australian kartan leikkasin ja liimasin tähän, koska se on maa number uno, jossa haluisin käydä! Musta ois ihan mieletöntä matkustaa johkin kauas, kattoon koalia ja kenguruita! :)

 Tää teksti on kollaasissa koska toi pitää mun kohdalla ainakin tosi hyvin paikkansa. Oon herkkä ihminen ja huono puhuun negatiivisista tunteistani, joten toi on vaan hyvin, hyvin osuva!

 Horoskooppi mulla on tässä siksi että oon ite horoskoopiltani Kalat. Ei tähän oikee muuta selitystä oo :D

 Vauva! Se nyt on sanomattaki selvää kuinka lapsirakas ihminen oon ja siks leikkasin tähän kuvan vauvasta, sillä musta lapset ja vauvat yleensä, on vaan älyttömän sulosia!

 Tää sana pitää jälleen taas paikkansa :D oon hulluna kenkiin ja tykkään kierrellä kenkäkaupoilla! Varsinkin korolliset kengät on vallannu mun sydämen täysin.

 Omistan itse tän kyseisen kameran ja tykkään muutenki kuvaamisesta. Kameran kanssa leikkiminen on piristävää vaikkei julkasukelposia otoksia aina tuukkaan nappastua...

 Mun mielestä paras kosmetiikkatuote on ehdottomasti hajuvesi. Vaikka ois huono hiuspäivä tai vastaavaa niin kun tuoksuu hyvälle, on parempi olla. Hajuveden laitossa ei voi mennä pieleen. Tykkään eniten sellasista hempeistä, vähä makeista tuoksuista (:

 Tarviiko tätä edes perustella? Frendit on kautta aikoijen klassikkosarja, rakastan sitä sarjaa, se on kepeä ja toivon joskus että munkin ystävyyssuhteet ois noin kestäviä (: Että ois kavereita joiden kanssa hengata aikuisenakin ja ruovia läpi kaikki ihmissuhteet yms.

Ja viimesenä, muttei vähäisimpänä. Se tärkein, rakkaus. Tän osuvampaa sanaa ei muhun varmaan löydä. Rakastan vastaanottaa ja antaa rakkautta, oli kyse sitten ystävyys-, perhe-, tai parisuhderakkaudesta, se on aina yhtä ihanaa! <3

Vähän tuli tylsä ja imelä postaus, hyi mua, lupaan ryhdistäytyä. Mutta toisaalta, tääkin teki mun blogista taas enemmän mun näkösen ;) Loppuun viel kipale jota kuuntelin ennen kouluunlähtöä aamulla:

2 kommenttia:

 1. frendit on parhaat!! ♥

  ps. alottelin itekki kirjottaa blogia tossa muutama kuukausi sitte, käy ihmeessä kurkkaa jos satut vaikka kiinnostuu: justafewmoresteps.blogspot.fi :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, käyn tsekkailee :) Ja niin on, ah Frendit on rakkaus <3

   Poista