maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kaupungin valoja ja savuisia klubeja

Yötä :)
Huhhu mikä ilta! Tulin tosiaan juurikin kotiin. Mulla oli näin hauskaa viimeks lauantaina :D
Lähdettiin Emmin kanssa tosiaan neljältä ajeleen, käytiin tankkaamassa ja sitten mentii Nekalan kautta kaupunkiin, tosin siellä oli meno aika nollassa, joten ei kauaa siellä viihdytty. Takas Annalaan, käytii syömäs ja sit odotettii että pahin sade menis ohi ja taas matkaan!
Kello oli kaheksan kun päästiin takas keskustaan. Siellä sitten pyörittiin ja hengattiin, käveltiin paljo, istuskeltii Keskustorilla, saatiin iskuyrityksii sekä seuraa pummeista.

Kyllästyminen hiipi päälle puol yhdentoista maissa, niinpä ajettiin Kalevaan. Mentiin mäkkäriin että päästäis vessaan, päätettiin sieltä sitte ajaa vähä ympäriinsä. Ajettiin ensi iha mettään, löydettiin tie ja sen varrelta sellasii luksuslinnoi että ois voinu luulla olevansa Hollywoodis...
Selvittiin luksuskadulta Hervannan valtaväylälle ja siitä sitten kohti Hervantaa. Pysähdyttiin yhteen kadunkulmaan ja kappas, mun skopa ei sitte lähtenykkää käyntii :--D Semmonen viitisen minuuttia siinä sen kans taistelin kunnes se jotenki ihmeen kaupalla sai puhtia ja starttas..

Ajettiin sitte siitä Helapuistoon, ja sitte nähtii Tomia (---:
Kahentoista maissa kiivettii skoottereiden selkää ja suunnattiin monen mutkan kautta kotiin.

Onnistunut ilta ei tässä muuta voi sanoo <3
Hyvii öitä mau!
Iida<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti