perjantai 29. kesäkuuta 2012

Nuoret, laiskat ja tyhmät

Heij :)
Tää päivä on mennyt juurikin niin nopeasti kun kesäloma päivät yleensä. Surullista sinänsä, mutta ei valittamista.
Raahauduin iltapäivästä kaupunkiin, aikeissa kun oli hankkia uusi bussikortti hukkuneen tilalle. Aksuun sitten törmäsin ja paremman tekemisen puutteessa, herra lyöttäytyi seuraani. Ei valittamista, otettiin mut makutuomariksi Sokokselle valitsemaan uutta miestentuoksua :---D

Iloisia yllätyksiä päivään mahtui lisääkin, törmäsin ylä-aste aikaiseen luokkakaveriini Roosaan. Pikaiset kuulumisten vaihdokset. Sitten sekin on vain hetki muiden joukossa.
Nyt otin tuon yhden apinan (lue Emmin) meille yökylään. Kuvailtu on paljon, mutta koska kuvat eivät nyt siirry tähän masiinaan jäätte ilman. Jaan silti iloksenne muutaman otoksen talvelta ja viime kesältä!
Illan jatkoo täältä
Iida <3


Kappaleen ei ole tarkoitus antaa mitään viittauksia mun arvomaailmasta tai muusta, muttakun kyseinen viisu löytyy ton yhden kännykästä, jaan sen myös muiden iloksi :=) 

6 kommenttia:

 1. Kuvat saa isommiks sillain, että ku oot ladannu ton kuvan toho tekstiin, ni paina siitä kuvasta. Siihen alapuolelle tulee vaihtoehtoja: pieni, keskikokoinen, suuri, erittäin suuri. Niistä sit valittet sopivimman. :) Ite käytän tota erittäin suuri. Ja sit bannerista, teen aika yksinkertasesti picasassa. Järjestelen vaan mieleiseni kuvat kivasti ja lataan sit tänne. :) Mut bannerinki voi tehä niiiiin monella tavalla, aluks voisit laittaa vaik jonku yhe kuva joka kertoo sun blogista kaiken! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiiiiitos :)) Eiköhän tää alkukankeuksien jälkee suju!

   Poista
 2. Sulla on kiva omanlaine tyyli kirjoittaa. Sellainen miellyttävä lukea:) Suloinen blogi;)

  VastaaPoista