sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Elämäni Aakkoset

Tämmönen "Elämäni aakkoset"- idea on kiertänyt blogeja, vlogeja ynnä muita jo jonkin aikaa, ja ajattelin nyt ite juttuideoiden puutteessa kirjottaa oman versioni.

Aurinko on aina ollut mulle todella tärkeä voimanlähde. Elän 3/4 osaa vuodesta jonkinlaisessa hämyisessä unen ja valveen rajamailla- tilassa, mutta kun aurinko alkaa ekan kerran kunnolla lämmittämään, niin saan jostakin aivan uutta virtaa ja hetken maailma näyttää tosi paljon kauniimmalta.

Blahnik. Manolo Blahnik on  kenkämuodin suurnimiä ja ikuisena kenkäfriikkinä yks palvotuimmista jumalista tietty. Mä en ajattelut kuolla ennenkun omistan ees yhdet Manolot. 500e näistä kaunottarista ei kirpase
.

Coca Cola :DDD Tää ei varmaan vaadi kauheemmin perusteluita. Eihän mikään voi olla niin hyvää kun cokis.

Disney on ikuinen rakkaus. Rakastan kattoo niin klassikkopiirretyjä kun uudempiakin leffoja. Jos et tykkää disneystä, ei mekään olla enää kavereita.

Erilaisuus on asia jota mä rakastan. Musta erilaiset ihmiset on mielenkiintosia ja erilaisuus itsessään kaunista.

France. Ranska on mun rakkaus, niin kielellisesti, kuin maana. Oon kerran käynyt Pariisissa mutta enempää ei tarvittu, kun olin jo head over heels.

Greippi on saakelin hyvää hedelmää. Kirpeys on miinusta, mutta kyllä senkin kestää.

Hymy. Mä rakastan hymyillä, joskus niin, että poskiinkin oikeen sattuu. Kyllä se usein on sen arvosta, varsinkin jos se ilahduttaa muita.

Iida Jenny Marquerite on sekä mun, että mun blogin nimi. Oon aika usein saanu kommenttia mun nimestä, mutta useimmiten vain kauniita sanoja :)

Juokseminen, jossa mä en todellakaan ole hyvä. Juoksen silti toisinaan omaksi iloksi, se on maailman loistavin ajatustenollaus tapa.

Kirjoittaminen. Rakastan kirjoittamista, oli kyse sitten muistiinpanoista, esseistä tai vapaamuotosimmista aineista. Hyvästä ideasta saan aikaan paljon, rakastan kirjoittaa kuvailevaa tekstiä jossa saa leikitellä eri kielikuvilla.

Laulaminen poistaa stressiä ja tuntuu hyvältä. En oo maailman parhaita laulajia, mutta nautin siitä. Tiettyä genreä ei löydy, vaan tykkään laulaa oikeastaan mitä vaan- enemmän tai vähemmän tosissani.

Musiikki. Varmaan hirmunen yllätys, että tää löytyy ämmän kohdalta. Musiikki on mulle tärkeää laulamisen, soittamisen ja ihan vaan kuuntelemisen kautta. Nautin hyvästä musiikista ja varsinkin lyriikat on tärkeitä.

Netti, koska sosiaalinen media on mutkin imaissut mukaansa jo kauan sitten.

Odotus. Pidän itseäni kärsivällisenä ihmisenä, eikä mua haittaa odottaa jotakin, jos tiedän sen olevan sen arvoista.

Prinsessa. Oon aina ollut tyttö, joka saa useimmat asiat mitä haluaa. Se ei kumminkaan oo kihahtanut hattuun, mutta oon silti välillä kunnon prinsessa ja tarvitsen rohkeita ritareita tappaan ötökät mun huoneesta yms. :DD

Quebec. Kanadan ranskankielinen osavaltio, jossa haluaisin mahdollisesti käydä. Matkustelu on aina ollut lähellä mun sydäntä, joten tää ilmentää sitäkin.

Rakkaus. No sanomattakin selvää, että se on tärkeintä elämässä. Jaan mielelläni rakkautta mun ympärillä oleville läheisille, tykkään halailla ja kertoo kuinka tärkeitä ihmiset mulle on. Onhan mulla myös yks höpö joka saa siitä suurimman osan. <3

Suojelusenkelit. Nyt kaikki mun ystävät varmaan kaikkoaa mun luota, mutta mä uskon suojelusenkeleihin. Oli mun omani sitten enemmän tai vähemmän kännissä.

Tatuoinnit. Omistan yhden (vielä) mutta aion hankkia lisää niin paljon kun mahdollista. Kliseistä kyllä, tatuoinnit on erittäin kaunis keino ilmasta itseään ja hankkia merkityksellisiä asioita iholle, jossa ne sitten säilyy loppuelämän.

Ulkonäkö on mulle valitettavan suuri asia omassa elämässä. Oon kärsinyt pienen ikäni aikana mitä suurimmista ulkonäkökomplekseista, ja mulla on edelleen pakkomielle omaan ulkoiseen olemukseeni.

Vaari. Mun tuffa on mun elämän tärkeimpiä ihmisiä. Olin ensimmäinen lapsenlapsi, ja aina se lellityin prinsessa. Meillä on paljon yhteisiä perinteitä, enkä osaa kuvitella mun elämää ilman tuffaa.

Wilma on näin lukioaikana erittäin paljon käytetty palvelu. Poissaolojen selvitys ja arvosanojen kyttäys on tullut tutuksi tässä kahden vuoden aikana.

Xoxoxo. Hirmusesti rakkautta ja suukkoja, haleja ynnä muuta. <3

Ystävät, tottakai. Henkireikä ja rakkaus. Mulla on onneks hyviä ystäviä, joille puhua asioista kun maailma käy liian vaikeeks ja julmaks. Oon saanu arvokkaita ihmisiä mun elämään.

Zorro. Koska miehet mustissa. <3

Åland. Ruotsinkieli ja ikuinen viha-rakkaussuhde. En osaa motivoitua, mutta haluaisin silti oppia. Vaikeeta.

Äiti. Mun mamma on ihana. Ja mun suurin haave on joskus itsekkin tulla äidiksi, en mä muuta elämältä osaa toivoakkaan.

Öljyvärit. Entisenä kuvisluokkalaisena on öljyvärit tulleet tutuksi ja rakastan edelleen maalata niillä, vaikka se on viimeaikoina jäänyt harmillisen vähäiseksi aktiviteetiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti