lauantai 25. tammikuuta 2014

Tunnen itseni tärkeäksi teidän kanssanne

230 näyttökertaa viime tekstissä??
Oon ihan sanaton, ja niin älyttömän kiitollinen että porukka on mun näkemyksen vaivautunut lukemaan! Se oli ilman muuta tärkeetä, mutta siis... wow.
Musta on myös ihan älyttömän ihanaa että HaLu on ottanut tän lakkautusprojektin vastustamisen sydämen asiakseen. Meidän yhteishenki vaan korostuu tän myötä ja tunnelma tiivistyy, sillä me kaikki halutaan taistella tän asian puolesta. En oo kokenut varmaan ikinä tämmöstä yhteisöllisyyttä.

Kävin kuraattorilla eilen ja puhuttiin lähinnä mun masennuksesta ja miten oon pärjänny sen kanssa. Sanoin, että mulla ei oo kertaakaan ollut semmosta oloa, että jäisin koulusta pois. On aamuja jollon väsyttää ja itkettää, mutta ajatus pelkästään kotona olosta on ollut mulle liikaa. Oon joka aamu raahautunut kouluun vaikka iltasin onkin itkettänyt. Siltikään, en oo yhtenäkään päivänä sitä katunut. Mulla on siellä paljon ystäviä, kavereita ja tuttuja, tulee tosi lämmin ja tärkeä olo siellä kaikkien ympäröimänä. Jos masennusta ei paranneta tommosessa ympäristössä niin missä sitten?
Mä oon tuntenu oloni hyväks siitä päivästä asti kun sinne saavuin. Ja nyt mä haluan sen kaikille kertoa.
Oon ihan mielettömän onnellinen ja kiitollinen kaikista mun opiskelijatovereista ja opettajista. Kaikille heille, jotka on mun kanssa kontaktissa lähes päivittäin. Kaikille heille, jotka saa mut tunteen itteni tärkeäksi. Jokaiselle heistä.

Mä rakastan mun lukiota.

Iida<3

4 kommenttia:

 1. Tunnen itseni samaisessa lukiossa ulkopuoliseksi ja väärinymmärretyksi. Se johtunee siitä, että olen sosiaalisesti äärimmäisen objektiivinen ja epävarma, sekä keskusteluissa hidas, koska mietin aina liikaa.
  Onneksi sinä ja moni muu tuntee itsensä onnelliseksi kaikkien niiden kontaktiensa keskellä, eikä erakoidu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani puolestasi:( nyt en ainakaan tunnista sua, mutta tuu toki jutteleen joskus!:3

   Poista
  2. Mulle voit myös tulla jutteleen :) Mä en kato kieroon ketään. Itselläni on päinvastainen ongelma eli höpötän välillä aivan liikaa ja musta saattaa saada vähän ylimielisen tai itsekeskeisen vaikutelman, vaikkei se tosiaan oo tarkotus.

   Poista
  3. Ihana Miika :D Uskonnontunnin luottokommentoija. Mutta kuten sanottu usein, niin meillä saa olla just semmonen kun itse on, enkä ainakaan leimaa ketään heti ensi vaikutelman takia, eli rohkeesti vaan jutteleen :3

   Poista