maanantai 26. marraskuuta 2012

Rakkautta ja halauksia

Iltapäiviä ihanat (:

Mun kirjotusinto on huipussaan, muttei mulla oo oikein kirjotettavaa. Hartiat ja lihakset yleensäkkin huutaa yhä hoosiannaa lauantain keikan jäljiltä ja eilen illalla mun kroppa sano sopimuksen irti ja teki musta vuodepotilaan. Ei sinänsä haittaa, koska näköjään (kuten useimmiten mun sairastuessa) kyse oli yhden illan jutusta ja tänään on ollut huomattavasti parempi olo.
Koska mulle sattu tämmönen mukava koeviikko kohdalle, niin oon vapaalla tänään, huomenna ja vielä keskiviikkonakin. Kouluun meen vasta torstaina uuden jakson alkaessa.

Tää kuullostaa mun omissa korvissakin jo oudolta, mutta mä oon alkanut taas saamaan elämästä kiinni, ainakin jossain mielessä. Mun ympärillä on kaikesta huolimatta ihania, rakastettavia ihmisiä, jotka välittää musta ja uskoo muhun. Jotka ei jätä mua ja joihin voin luottaa. Virheet kaunistaa, ja onneks kukaan niistäkään ei oo täydellinen. Tulis kauheita paineita :D
Kaikenlisäks oon saanu tutustua ihmiseen, josta on tullut mulle lyhyessä ajassa hyvin tärkeä. Ehkä mä taidan alkaa nauttia mun elämästä, vaikeuksista on aina selvitty ja yön jälkeen koittaa aina aamu.

Rakkautta ja haleja, ootte ihania!
Iida<3

2 kommenttia:

  1. Olipas pisristävän kuulonen postaus :) hienoo että sulla on tollasia fiiliksiä. Oikso se kahvittelu hetki joskus järjestettävissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos ja oishan se JOSKUS :DDD Heti kun saan jonkun raon aikaseksi johonkin väliin.

      Poista