sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ensimmäinen koulupäivä

Päivää!
Noniin. Huomenna on taas se aika vuodesta, kun sanotaan hyvästi auringolle, uimarannoille ja vapaudella, palataan takaisin koulunpenkkiin.
No, tänä vuonna tuota ongelmaa ei sinänsä ole, aurinko kun on on näyttäytynyt melko valikoivasti ja uimarantakelejä ollut sen 3 kertaa :--D

Arkinen aherrus alkaa taas huomenna, täysin uudessa ympäristössä! Lukio odottaa uusine aineineen, oppismisjärjestelmineen ja ihmisineen (: Pelottaa niin, että voisin oksentaan jokaisen sisuskalun ulos, mutta samalla oon niin innoissani etten meinaa pysyä paikallani!
Muistan vieläkin kun menin ekalle luokalle :D Suurin osa oli tuttuja päiväkodista tai eskarista, mutta jänskää se oli silti. Mulla oli vaaleenpunanen, kukkakuvioinen reppu ja vaaleet hiukset. Niin pieni, mutta tunsin itteni niin isoksi! 

Huomenna alkaa kolmen vuoden taival, jollon kasvan isommaksi. Saavutan sinä aikana täysi-ikäisyyden maagisen rajan ja muutan varmaan hiusten väriä ainakin 20 kertaa. 
Luon uusia ihmissuhteita, saan yhdestä kokeesta 10 ja muista 7. Toivon joinain aamuina saavani jäädä kotiin, kun matematiikan tunti häämöttää lukujärjestyksessä. Oikeasti, olen salaa iloinen päästessäni taas kouluun.
Tulevat kolme vuotta tuovat tullessaan vaikeita hetkiä, itkua ja epäonnistumisia. Mutta suurimmaksi osaksi nautin siitä. 
Tsemppiä tulevalle vuodelle, jaksamista jokaiseen päivään ja ei se haittaa jos joskus myöhästyy (:
Iida<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti